Hesabını ve verilerini sil
Bu seçenek By Taxi TR yolcu ve By Taxi TR Sürücü hesapları için geçerlidir.
Uygulamadan
- Hesap bölümünü aç. Sürücü uygulamasında üstteki hesap simgesine dokun.
- “Hesabımı sil” seçeneğine dokun.
- Mevcut şifreni gir ve silme işlemini onayla.
Aktif çağrı varsa önce iptal et veya yolculuğunu tamamla. Silme işlemi geri alınamaz.
Uygulamaya erişemiyorsan
Hesabında kayıtlı e-posta adresinden info@bytaxitr.com adresine “By Taxi TR hesap silme talebi” konusuyla yaz. Yolcu veya sürücü hesabı olduğunu belirt. Talebi hesabınla eşleştirip gerektiğinde sahipliğini doğrularız. Şifreni e-postayla gönderme.
Hangi bilgiler silinir?
Ad, e-posta, telefon, hesap giriş bilgileri ve oturumları, sürücü başvuru ve araç bilgileri, araç fotoğrafı ile ilgili e-posta gönderim kayıtları temizlenir. Yolculuk kayıtları kişisel kimliğinden arındırılır; alım ve varış adresleri ve konumları ile kişisel yorumlar kaldırılır. Kimliğinle ilişkilendirilmeyen yolculuk istatistikleri saklanabilir.
Gizlilik politikası · Ana sayfa